התרשמות מלוסטרל 100 מ"ג עבור חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/02/2021 | 10:31 | מאת: רון

שלום. אני בן 40 ולאור תסמיני חרדה חזקה הוחל טיפול בלוסטרל 100 מ"ג לפני 4 שבועות. עדיין אני מאוד סובל מתחושת חרדה חזקה בפרט בבוקר אשר אחד הביטויים שלה הוא תחושת קור בכל הגוף. טרם התחלת הלוסטרל התופעה גם הייתה קיימת ועשיתי בדיקות דם מלאות כולל המוגלובין, ברזל ובלוטת התריס ויצא תקין. גם בדיקת שתן נעשתה לאחרונה ויצאה תקינה. האם לאחר 4 שבועות תחת הלוסטרל אפשר כבר להתרשם מהשפעתו המלאה על חרדה והתקפי חרדה?

שלום רון. לאחר כחודש תחת טיפול בלוסטרל 100 מ"ג יש לצפות לשיפור בתסמיני חרדה. במקרה שאין שיפור ניתן לעלות בהדרגה עד 200 מ"ג לאורך כחודשיים. כמו-כן ממליץ לך על טיפול CBT וכן טיפולי הרפיה וגוף-נפש. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה