Cariprazine.....................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/02/2021 | 03:23 | מאת: בנימין

האם התרופה cariprazine נכנסה לקופות החולים בארץ ולסל התרופות הממשלתי ? האם לתרופה הזאת תופעות לוואי יותר קשות מאינווגה ? מהו המינון השכיח של התרופה או אקוולנטי ל 6-9 מ"ג אינווגה ?

שלום בנימין. קריפזין- וראילר בארה"ב, רגליה באיחוד האירופאי הינה תרופה אנטי פסיכוטית אטיפית אשר אושרה לשימוש ע"י מנהל תרופות אמריקאי בשנת 2015 ונמצאת בשימוש בארה"ב ובאירופה. לא אושרה בארץ ולא הוכנסה לסל התרופות. אין בידי מידע להשוואה בינה לבין אינווגה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה