תרופות אנטיפסיכוטיות .............................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/02/2021 | 01:05 | מאת: חיים

מה יותר טוב ויותר חזק לסכיזופרניה סרוקוול 400 מ"ג או אינווגה 6 מ"ג ? עם איזה מהם יש הטבה טובה יותר בתמונה הקלינית הן במישור תסמינים חיוביים ותסמינים שליליים ותסמינים קוגנטיביים ? המון תודות

שלום רב. מנון סרוקוול 400 מ"ג מקביל באופן כללי לאינווגה 3 מ"ג. מנון 600 עד 800 מ"ג מקביל לאינווגה 6 מ"ג. שתי התרופות יעילות. סרוקוול תורם גם לשינה ולהפחתת חרדה ודיכאון אך יש לו יותר תופעות לוואי של רדימות ועייפות. לגבי קוגניציה וסימנים שליליים לשניהם יעילות חלקית. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה