לוסטראל 100 מ"ג התקפי פאניקה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

07/02/2021 | 16:34 | מאת: רונן

אני סובל מהפרעת פאניקה ומזה שבועיים לוקח לוסטראל במינון 100 מ"ג. יש החמרה בהתקפי החרדה ואין שום הטבה. האם זוהי תופעה מוכרת וחולפת? תוך כמה זמן משפיע הטיפול לטובה על הפרעת פאניקה? 4 עד 6 שבועות?

שלום רונן. בהרבה מקרים בטיפול בהפרעות חרדה יש דווקא התגברות של חרדה בשבוע-שבועיים ראשונים לטיפול בלוסטרל ולכן ראוי לשלב בטיפול גם תרופות הרגעה כגון לוריואן או קלונקס. בדרך כלל מושגת הטבה שמתחילה לאחר כ-2-3 שבועות ומגיעה לשיאה לאחר כ-4-8 שבועות. לאור זאת כדאי להתאזר בסבלנות ולעיזר בינתיים בתרופות הרגעה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה