לוסטרל זמן עד להשפעה.................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

07/02/2021 | 15:06 | מאת: חיים

שלום אני כבר חודשיים לוקח לוסטרל 200 מ"ג לטיפול בדיכאון מגורי וקשה וחרדה בעיקר חברתית וocd , התרופה עזרה לי בחרדה ובocd אבל בדיכאון לא אני עדיין מדוכא ביותר חסר מוטיבציה פסימי לא מתפקד לא מתקלח לא מתגלח מזניח את עצמי ??? האם זה הזמן להחליף את הכדור ? אני לוקח ביחד ען לוסטרל גם אינווגה 6 מ"ג וטגרטול 800 מ"ג ומירו 15 מ"ג שאמור לעלות ל30 מג ודרלין 160 מ"ג ולוריבן 2 מ"ג? תודה

שלום חיים. מצוקתך אכן משמעותית ונוגעת ללב. אם אתה נוטל לוסטרל 200 מ"ג במשך חודשיים ללא שיפור במצב אז התרופה מיצתה את עצמה שכן מדובר במנון מקסימלי ופרק זמן מספיק למיצוי יעילות התרופה. לאור זאת ממליץ לשקול מעבר לנוגד דיכאון אחר. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה