שילוב של ציפרלקס אם תרופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/01/2021 | 20:40 | מאת: קובי

שלום מה מומלץ לשלב אם כדורים של ציפרלקס בגלל חרדות שמתחילים ליטול עד שהתרופה תשפיע איזה כדור לרוב ?

שלום קובי. צפרלקס היא תרופה יעילה להפרעות חרדה. הבעיה היא שלוקח לך כשבועיים להופעת האפקט הטיפולי ושיא ההשפעה מגיעה לאחר כחודש עד חודשיים. בינתיים אתה יכול להיעזר בתרופות הרגעה כמו לוריבאן, קלונקס או ואבן שעובדות לטווח קצר כאשר יש התקפי חרדה או מתח פנימי מוגבר. יש לזכור כי תרופות אלו עלולות להביא לטשטוש או רדימות ולכן מומלץ לא לנהוג מספר שעות לאחר נטילתן ולא לבצע פעולות הדורשות ריכוז וערנות גבוהה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה