קלונקס ותופעות לוואי בגללו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/01/2021 | 20:29 | מאת: אורי

שלום אני נוטל כדורים של קלונקס מעל שנה לרוב בערב והיו כמה פעמים מעטות מאוד בתקופה הזאת ששתיתי קפה בבוקר או משקה אנרגיה אקסל והרגשתי ממש חרדה מתח לחץ כאבים באיזור הלב לחץ בראש ועוד הרבה תסמינים שלא היו לי בתקופה הזאת שלא לקחתי נגיד קפה או משקה אנרגיה האם זה בגלל שאני תקופה ארוכה אם קלונקס אז לא מומלץ לשתות קפה או משקה אנרגיה ואם כן אז למה ?

שלום אורי. באופן כללי צריכת קפה או משקאות אנרגיה עלולה להביא להגברת מתח פנימי וחרדה בעיקר באנשים הסובלים מהפרעות חרדה. קלונקס היא תרופת הרגעה להורדת מתח וחרדה אשר עובדת לטווח קצר של עד מספר שעות. לא אמור להיות קשר בין הדברים. אם אתה נוטה לחרדות ממליץ לך לצמצם משקאות אלו. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה