דיכאון שמתקרב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

09/10/2007 | 20:29 | מאת: רותי

שלום רב, אני מ תחילה לחוש סממנים של דיכאון שבאים ומתקרבים אלי.היש טיפול מנע? האם יש כדורים כלשהם שניתן לקחת לפני שאתה שוקע בדיכאון?

09/10/2007 | 22:34 | מאת: ד"ר עופר שמגר

רותי שלום, האם היה לך בעבר דיכאון, כך שאת מכירה את התחושה, או שזו פעם ראשונה? אם זו פעם ראשונה, למה את חושבת שמדובר בדיכאון המתקרב? מה הסימנים אצלך וכמה זמן זה נמשך? בכל מקרה, אם זה אכן דיכאון, כל תרופה נוגדת דיכאון תעשה את העבודה. ניתן לקבל מרשם מרופא המשפחה או מפסיכיאטר.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה