מעבר מציפרלקס ללוסטרל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/01/2021 | 00:14 | מאת: יניב

שלום רב הנני מטופל בציפרלקס במינון של 20 מ"ג ברצוני לעבור לטיפול בלוסטרל,איך אני אמור לשלב בין התרופות?? בתודה מראש

שלום יניב. קודם כל ממליץ לך להתיעץ עם הפסיכיאטר המטפל ולדון עמו על הטיפול התרופתי. כדאי לעשות את ההחלפה בהדרגה ובמקביל תוך הורדה הדרגתית של צפרלקס ל-10 מ"ג לאורך שבוע, 5 מ"ג שבוע שני ואז להפסיק ובמקסיל להתחיל בהדרגה לוסטרל עם עלייה ל-50 מ"ג שבוע ראשון ובהמשך להגיע ל-100 מ"ג ולשקול העלאת מנון עד 200 מ"ג. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה