ניסיון לגמילה מתרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/01/2021 | 00:14 | מאת: אייל

שלום דר !! נוטל לדעתי המון תרופות וכדורים פסיכיאטרים בניהם לפונקס ועוד כעת אני רוצה לפחות לנסות ךהפחית מינונים למשל של הסרקוואל אותו נוטל כ 100 מ"ג ... אני שואל האם זה אפשרי ?? בוודאיי שאשאל את הרופא המטפל בי אך רציתי לקרוא חות דעתך ועצה בעניין תודה רבה ושבוע טוב תגובה

שלום אייל. אני שמח שאתה לוקח אחריות על עצמך ומעורב בטיפול התרופתי שאתה נוטל. עם זאת קבלת החלטות לבד על טיפול תרופתי בלי יעוץ רופא היא פזיזה ואף מסוכנת. בשום אופן אל תוריד מנון לפונקס על דעת עצמך. ממליץ לך להתיעץ ולדון עם הרופא המטפל לגבי תרופות אחרות. אם אין תסמינים פסיכוטיים או שהם מתונים ניתן בהחלט לשקול הפחתת מנון סרוקוול. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה