שילוב של ציפרלקס וריטלין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/01/2021 | 08:17 | מאת: קורן

היי התחלתי לקחת ציפרלקס לפני שבועיים בדיוק ולפני שבוע בדיוק עליתי למינון של כדור שלם (10 מג) . יש לי 2 שאלות : 1. אם אני מרגישה שהציפרלקס מעייף אותי מעט בשעות הראשונות האם כדאי להעביר לערב? כלומר שינוי בשעות לא יהווה בעיה? 2. אני סטודנטית ובדרך כלל לוקחת 10 מג רטלין ללמידה , האם זה בסדר לקחת ריטלין כאשר נוטלים גם ציפרלקס?

שלום קורן. לעתים צפרלקס גורם לעייפות ובמקרה זה כדאי ליטול אותו בשעות הערב. אין בעיה לשלב טיפול בצפרלקס עם טיפול בריטלין. מומלץ לעשות זאת במינונים נמוכים. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה