הנשמנה משימוש בלוסטרל 100-150 בטווח הארוך

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

13/01/2021 | 15:55 | מאת: דודו

שלום, האם יש הבדל בין הטווח הקצר בשימוש בלוסטרל 125 לעומת הטווח הארוך? (מבחינת השפעה על תאבון / השמנה). נוצר לי הרושם שבטווח הארוך זה משמין יותר מאשר בטווח הקצר. האם זה נכון? אפשר עוד מידע על זה? תודה.

שלום רב. אין הבדל בהשפעות תופעות לוואי של השמנה לאורך זמן. עם זאת בתחילת טיפול ייתכנו תופעות לוואי של בחילה וצמצום תיאבון למשך מספר ימים. בהמשך ייתכן כי האפקט המטבולי יביא לחזרה למשקל בסיסי במקרה של ירידה במשקל על רקע דיכאון. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה