לוסטרל ציפרלקס ועייפות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/01/2021 | 05:54 | מאת: דוד

שלום האם מנסיונך לטווח הארוך לוסטרל פחות גורמת לעייפות לעומת ציפרלקס? בנוסף, האם לוסטרל 50 שווה ל10 ציפרלקס או 100 לוסטרל שווה ל10 ציפרלקס? והאם באוסידי נהוג לתת מינונים גבוהים מ200 לוסטרל? למשל 300 ו400 מג? בתודה בתודה

שלום דוד. לוסטרל וצפרלקס גורמים באותה מידה לתופעות לוואי של עייפות. בד"כ זה בתחילת טיפול ועובר עם הזמן. לוסטרל 50 מ"ג מקביל לצפרלקס 5 מ"ג, לוסטרל 100 מ"ג מקביל לצפרלקס 10 מ"ג. ב-OCD ניתן להגיע גם ל-300 מ"ג אם כי המנון המותר בישראל הוא עד 200 מ"ג. 400 מ"ג זה יותר מידי. בהצלחה.

31/01/2022 | 11:00 | מאת: ישראל

שלום! לאחר 6 חודשים של טיפול בציפרלקס התחלתי לחוות עייפות עד כדי התנמנמות האם יש מה לעשות ואולי בכלל כדאי לי לעבור ללוסטרל . תודה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה