אנטומין ואינווגה...................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

25/12/2020 | 16:19 | מאת: חיים

שלום רב האם מותר לקחת אנטומין 80 מ"ג ביחד עם אינווגה 6-9 מ"ג כאשר אני לוקח גם טגרטול sr 800 מ"ג ולוסטרל 200 מ"ג ומירו 15 מ"ג וכ s.o.s קלונקס 2 מ"ג ופנרגן 75 מ"ג ולשינה בונדורמין כדור אחד ?

שלום רב. מדובר בתרופות רבות במינונים גבוהים. באופן כללי מומלץ להימנע מריבוי תרופות וככל האפשר לצמצם שימוש בתרופות. לאורך זמן הייתי ממליץ להפחית ולהפסיק שימוש באטומין לאור תופעות לוואי של רדימות ועייפות. כמו-כן לאורך זמן הייתי ממליץ להפחית ולהפסיק שימוש בקלונקס, פנרגן ובונדורמין בהתאם להתיצבות המצב הנפשי. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה