אקטיזיה.....................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/12/2020 | 18:28 | מאת: חיים

מהו המינון המקסימלי של דרלין לטיפול בחוסר שקט פנימי ואקטיזיה ? אני מרגיש חוסר שקט פנימי מעיין מועקה בחזה אבל ללא רצון להניע את הרגליים (אין לי חוסר שקט ברגליים ואני לא מרגיש שצריך להניע את הרגליים) ? אני לוקח אינווגה 9 מ"ג ואנטומין 80 מ"ג ולוסטרל 200 מ"ג וטגרטול sr 800 מ"ג ומירו 15 מ"ג ולפי הצורך קלונקס ופנרגן , האם זה קשור לתופעה שממנה אני סובל אקטיזיה ?

שלום חיים. אינבגה ואטומין עלולים לגרום לתופעת לוואי של אקטיזיה- תחושת מתח מתמיד חוסר שקט ותנועתיות בדרך כלל ברגליים. הדבר היעיל ביותר הינו לנסות להוריד מנון בהדרגה ולראות מה קורה. ניתן לתת דרלין עד 160 מ"ג ליום, רצוי לא לעבור 80 מ"ג. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה