שילוב תרופות..........

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

23/12/2020 | 23:36 | מאת: דודו

שלום רב האם אפשר לשלב אינווגה 9 מ"ג ביחד עם סרוקוול xr 300 מ"ג ? את הסרוקוול אני נוטל להרגעה ?

24/12/2020 | 04:07 | מאת: דודו

סליחה התכוונתי לשילוב הסרוקוול xr 300 מ"ג  עם אינווגה 6 מ"ג  ?

שלום דודו. אינווגה וסרוקוול הם תרופות אנטי פסיכוטיות מתקדמות. אינווגה 9 מ"ג זה מנון גבוה יחסית וסרווקול 300 מ"ג נחשב למינון נמוך במחלות סכיזופרניה. בדרך כלל נהוג לא לשלב שתי תרופות אנטי-פסיכוטיות כיוון שלרוב משיגים יותר תופעות לוואי מאשר תועלת. אם מדובר בהפרעה פסיכוטית עמידה לטיפול אז כאופציה מתקדמת בטיפול ניתן לשקול זאת. כדאי לבחור בתרופה אחת כטיפול עיקרי ומיטבי למחלה מאשר ריבוי תרופות. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה