מבואס מהחיים לא יודע מה יש לי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/12/2020 | 10:29 | מאת: שונבסונ

בן 31 נשוי+1 אשמח אם תוכלו להסביר ממה אני סובל באופן כללי, אני בן בכור להורים גרושים-מילדות תמיד אני זוכר את עצמי כבעל דימוי עצמי נמוך. יתרה מזאת, מאז שהתחתנתי לפני 3 שנים ועד היום, אני גם שם לב לתופעות כמו ירידה באנרגיה ובמצב הרוח לחץ וחרדה. במישור הקרייריסטי, חרף היותי אקדמאי B.A אני לא הצלחתי מאז החתונה עד היום למצוא עבודה שהולמת את כישוריי (מתקשה להפגין בטחון בראיונות עבודה). כדי לפרנס את בני ביתי אני מתפשר על עבודות שמירה ופיקוח למיניהן (עבודות של "אין ברירה"). זאת ועוד, לא ממש מסתדר עם אשתי מבחינה זוגית "לא משדרים על אותו גל" כבר למעלה משנה לא ממש משוחחים ביננו, רק אם זה משהו שקשור לילד שלנו או מטלה לוגיסטית כלשהי... תודה מראש !

שלום רב. אתה מתאר תסכול רב בחייך ותחושה שאתה יכול יותר. ייתכן מאוד שמדובר בחסך של דימוי עצמי נמוך וערך עצמי שביר שמלווה אותך תקופה ארוכה. אני ממליץ לך לשקול פנייה לטיפול פסיכולוגי אשר יכול לעזור לך להבין את מקורות המצוקה, להתמודד ולצמוח. חבל מאוד שמתעוררים קשיים בזוגיות זמן קצר לאחר נישואין. מציע לכם לשקול פנייה לטיפול זוגי. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה