שלום ד"ר כמה שאלות..................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/12/2020 | 22:07 | מאת: חיים

האם אפשר ליטול דרלין 320 מ"ג ביום לטיפול בחוסר מנוחה ולהרגעת התפרציות כעס ? האם אפשר להוסיף מירו 15 מ"ג או מירו 30 מ"ג ללוסטרל 200 מ"ג ? יש לציין שאני לוקח אינווגה 9 מ"ג וטגרטול 800 מ"ג cr והתחלתי חדש לוסטרל 200 מ"ג וקלונקס עד 2 מ"ג לפי הצורך וגם פנרגן עד 75 מ"ג לפי הצורך וגם sos אנטומין עד 80 מ"ג ודרלין cr 160 מ"ג ?

שלום רב. דרלין 320 מ"ג הינו מנון גבוה מאוד אשר עלול להיות כרוך בתופעות לוואי של דופק נמוך וירידת ל"ד. ממליץ להגיע עד 160 מ"ג. ניתן להוסיף מירו לטיפול בתרופה לוסטרל. שילובי התרופות הינם אינטנסיביים וכבדים ועלולים להביא ליותר תופעות לוואי מאשר תועלת. לא ממליץ ליטול ביחד קלונקס אטומין ופנרגן- עלול לגרום לרדימות. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה