התחלה הדרגתית בנטילת לוסטרל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

30/11/2020 | 17:36 | מאת: zohar

שלום, פעם לקחתי לוסטרל והפסקתי. עקב מצב חרדתי בזמן האחרון רשם לי רופא המשפחה מחדש את הכדור. אנא, הנחה אותי כיצד להתחיל לקחת אותו. אני זוכרת שיש הדרגתיות גדולה - רבע כדור, חצי עד לכדור שלם של 50 מ"ג, רק לא זוכרת כמה ימים כל שלב כזה. תודה רבה

שלום רב. ההדרגתיות משתנה בהתאם למצב הנפשי ולכן כדאי לפנות במקרים אלו ליעוץ פסיכיאטרי. כדאי להתחיל במנון רבע כדור למשך 3 ימים, חצי כדור במשך שבוע ואז כדור שלם של 50 מ"ג. בההצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה