דקינט..................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

08/10/2020 | 17:22 | מאת: חיים

האם מותר לקחת דקינט 2 מ"ג שני כדורים שזה סה"כ 4 מ"ג בבת אחת במנה אחת בבוקר או שצריך לחלק לשתי מנות ? האם אפשר לקחת כדור דקינט 2 מ"ג בערב או שזה מפריע לשינה ? עד כמה זמן נמשכת השפעת ופעולת כדור דקינט 2 מ"ג ? המון תודות !

שלום חיים. ממליץ לך לקחת מנה נפרדת של 2 מ"ג דקינט אחת בבוקר ואחת בצהריים ולא ביחד. כדאי להימנע משימוש בדקינט בשעות הערב והלילה עקב אפקט מעורר של התרופה. כדור דקינט משפיע ל-4-6 שעות. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה