אריפלי 5 מ"ג כחיזוק מגביר חרדות?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/09/2020 | 16:28 | מאת: ירון

שלום ד"ר.אני לוקח 37 יום כחיזוק, כדור אריפלי 5 מ"ג לחיזוק כדור ויאפקס XR אשר לא עזר מספיק בחרדה. האם יתכן כי באופן פרדוקסלי הכדור אריפלי 5 מ"ג מגביר חרדה כי זה מה שקורה אצלי... כל היום השרירים קופצים לי ואני בחרדות גופניות ונפשיות עד חוסר יכולת לתפקד. האם המלצתך בשלב הזה לתת עוד לכדור לעבוד או לשוחח עם הפסיכיאטר על הפסקת הכדור הזה? (הבנתי שיתכן כי שיפור חל רק לאחר 6 שבועות ואני "כמעט" כבר שם ומצד שני נראה כי תחת הכדור יש החמרה בחרדות). אודה לתגובתך.שנה טובה ומתוקה.

שלום ירון. אריפליי עלול להחמיר חרדות. אם עד עכשיו התרופה לא עזרה לך כנראה היא לא יעילה עבורך ויש לשקול הפסקתה והחלפתה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה