קור וצמרמורות - תופעת לוואי של ציפרלקס ?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/08/2020 | 07:29 | מאת: יוסי

שלום, אני לוקח ציפרלקס כחודשיים בגלל חרדות, וזה מאוד עוזר לי. בערך באותה תקופה התחלתי לסבול מצמרמורות בגפיים ובגב, וכנראה בעקבות זאת אני חש בקור באמצע הקיץ, מכבה מזגנים (!) וכו׳. בעלון התרופה לא מוזכרת תופעת לוואי כזאת. האם יכול להיות שזה קשור ? לפני כשנה וחצי גם לקחתי ציפרלקס לאורך תקופה, אבל לא סבלתי מקור. אם זה קשור- האם יש מה לעשות ?

שלום יוסי. לא מוכרת תופעת לוואי של רגישות לקור. ממליץ לך לפנות קודם לרופא המשפחה לערוך בדיקות כלליות. לא נראה כי קשור לתרופה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה