הפרעות שינה -חיי את החלום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/07/2020 | 17:49 | מאת: גוטי

שלום ד"ר, אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון אבל בכל זאת אשאל את השאלה ואתייעץ . יש לי דוד בן 60 ,כבר מלפני פחות משנה מתוך שינה הוא מתחיל בתנועות בידיים ורגליים כאילו הוא בתנועה מתוך חלום ,הוא לפעמים גם מדבר דיבור לא ברור .כאשר הוא מתעורר שואלים אותו והוא לא זוכר כלום מהחלום ושהוא אפילו דיבר ועשה תנועות בידיים וברגליים .השאלה שלי זה מה זה יכול להיות ומה הסיבה לכך? זה נראה שהוא חיי את החלום במציאות ,זה יכול להיות דיבור ,צחוק,תנועות ,ואפילו גם לנסות לפתוח את העניים ואפילו הוא פותח את העניים אבל לא באמת רואה אותנו והוא לא זוכר כלום כשהוא מתעורר . תודה רבה

שלום רב. ייתכן מאוד שמדובר בהפרעת שינה על רקע פגיעה אורגנית. ממליץ לפנות לבירור במעבדת שינה וכן ליעוץ נוירולוג בעניין. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה