מעיק/מציק עד כדי לא יכול לתפקד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/06/2020 | 11:44 | מאת: שי

שלום . אני סובל מהרגשה רעה מאח בבית .ויש ביננו ריב סמוי עד כדי פגיעה בחפצים אישיים . ואני לא רגוע עד כדי לא יכול לתפקד עד שאנקום בו בחזרה .וגם שאני חושב שהוא נגע לי בחפצים אישיים למרות שאני לא בטוח.רק שיש לי היגיון שזה אכן הוא.. ואני "נכנס לסרטים אם זה הוא או לא הוא " ומנסה להבין למה זה הוא או למה זה לא הוא .וזה כרוך בהרבה מחשבות .ושוב .. עצם הקושי בזה שאני מרגיש חייב לנקום בו גם אם אני לא אגור איתו באותו בית. . תודה רבה

שלום רב. סכסוכים וחיכוכים בין אחים הינם תופעה נפוצה עוד מתחילת האנושות. קודם כל ממליץ להירגע ובמקום לאגור טינה ורגשות נקמה ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי שיאפשר לך להבין מה עובר אליך ולהתמודד בצורה נכונה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה