אובססיביות מחשבתית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

06/10/2007 | 18:16 | מאת: א'

אני מטופלת כבר 5 שנים בדיכאון ובחרדות. החרדות מופיעות בכל פעם סביב נושא אחר. כרגע אני מטופלת בסרוקסט ורסיטל. מה שמציק לי הכי הרבה הוא, שכשמשהו מציק לי, קשה לי "לשים את זה בצד" החלפתי הרבה תרופות , לא בטוחה שיש הטבה כלשהיא. האם יש משהו שיכול לעזור לי עם האובבסיביות? אל תגיד לי " תשוחחי על כך עם הרופאה". אני מדברת איתה על זה. עזרה בדחיפות. תודה.

07/10/2007 | 21:22 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, נראה לי שטיפול קוגנטיבי-התנהגותי יוכל לעזור לך הרבה בשליטה על המחשבות.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה