שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

05/10/2007 | 10:23 | מאת: אנונימי

השאלה שלי האם ההודעות נשארות כאן אנונמיות או שמשהו יכול לדעת מי כתב אותם?

06/10/2007 | 11:08 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, השאלות מתפרסמות תחת השם (ניק) שכל אחד בוחר לעצמו. אתה בחרת אנונימי, וכך זה יהיה. לאף אחד אין יכולת לדעת מי כתב את ההודעה, כולל לא לי.

06/10/2007 | 11:15 | מאת: סקפטי

באותו הנושא יש את עניין כתובת האיי פי של כל מחשב. ויש אפשרות לבעלי אינטרסטים שונים, למצוא ולאתר את המחשב, את מקור הכותב דרך אותה כתובת איי פי. לא ברור לי מי יכול לעשות את זה? למי יש את הגישה והאמצעים הטכנים? עד עמה שידוע לי צריך בסה"כ תוכנה פשוטה שמתקינים על המחשב. ועד כמה שהשמועה רצה באינטרנט, יש לכל מנהל אתר/ פורום תוכנה זו. האומנם?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה