שלום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/10/2007 | 11:21 | מאת: הלה

ד"ר שמגר, עקב מה שארע, אנא על תעלי את הודעתי האחרונה שהתיחסה אלי. גרמו לי לחוש ברע מאוד עכשיו (וגם לגביך. אני מצטערת שהרעש הזה נכנס לכאן). ואני מתירה את רגלי מכאן כמו מכל פורום אחר, על אף, שאני ממש חשה ברע גם בלי שום קשר. היה לי לילה קשה. ואני עצמי כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות. רב תודות לך ושוב סליחה!

04/10/2007 | 13:46 | מאת: ד"ר עופר שמגר

הלה שלום, מקווה שתמצאי את דרכך. כפי שציינתי בהודע שמחקתי, אני יודע שיש בך כוחות שאת מתקשה להתחבר אליהם, כך שאני מאמין שבהכוונה הנכונה תוכלי להשתקם. בהצלחה.

04/10/2007 | 17:52 | מאת: אהבה

גם אני הרגשתי לא טוב במיוחד ולא, לא פנו אלי במייל אישי, להיפך, אני שלחתי מייל לליאת החמודה והיחידה שיש לה אמפתיה שם במיל, והיא משום מה לא ענתה אני חושבת שאני יודעת את הסיבה, אבל בגלל שאני רוצה שתפרסם את הודעתי לא אכנס לזה עכשיו

05/10/2007 | 00:19 | מאת: לושינקה

אהבה יקרה, הסיבה שליאת לא ענתה קשורה כנראה בגורמים אישיים. כמו שבוודאי הבחנת ליאת לא הופיעה השבוע בפורום בימיה הקבועים. יתכן שהיא פשוט לא מרגישה טוב. הגיוני, לא? לושינקה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה