אנא עיזרו לי!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

02/10/2007 | 15:20 | מאת: אבודה

שלום אני כותבת לאחר חצי שנה של ייסורים קשים. בן הזוג שלי שעד לפני זמן לא רב היה אדם מן המניין ואפילו מעבר לכך (בעל תואר שני מאונ' בעלת שם בארה"ב) אדם חיוני בעל קשרים חברתיים רבים אמנם קצת אדיש ונוטה לספרסיפורים ולהגזים אבל נסבל... לאחרונה, הפך להיות שקרן פטולוגי, במו ידיו הוא הורס את כל מה שהוא בנה בעסק הפרטי שלו, חוסר האכפתיות שלו לגבי כל מה שקורה בבית מבחינה כלכלית גובל בשגעון ואני לא יודעת מה לעשות. יש לנו פעוט ועוד תינוק בדרך (בדיוק באמצע הדרך), ואני לא יודעת מה לעשות איתו, הוא לא ממש מבין מה קורה ופותר את כולם בתשוןבות כמו את צודקת או אני אשתף ואני אפסיק לשקר וכו ושום דבר לא קורה. נתקלתי בספר על אינטיליגנציה רגשית של ד"ר גולדמן שם הוא מספר על בחור שהיה לו הכל ובגלל שהסירו לו בצורה לא נכונה גידול במח הוא פשוט ירד לאשפתות... אני מחפשת כל הסבר הגיוני, האם יכול להיות שזה המצב...האם לשלוח אותו לבדיקות נוירולוגיות אנא מיצאו את הזמן להשיב במהרה תתתווודדדהה!

02/10/2007 | 20:33 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, נשמע שכדאי להביא את בן זוגך לאיבחון פיכיאטרי/פסיכולוגי. אפשר גם להביאו לנוירולוג, אבל זו לא נשמעת כמו בעיה נוירולוגית. המון הצלחה!

03/10/2007 | 07:20 | מאת: אבודה

אבל איך עושים את זה ...הרי הוא לא פשוט יקום וילך בגלל שאני אגיד לו כבר דיברתי על זה מס פעמים

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה