שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/10/2007 | 15:56 | מאת: סימה

בת 29 נשואה,היתי רוצה לדעת למה אני נמשכת לגברים מבוגרים ממני בהרבה שנים, יש לציין שאני נמצאת בקשר עם גבר שגדול ממני ב25 שנה,הוא נשוי+וגם סבא. הנני יודעת שאין לנו שום סיכוי לחיות יחד,אני גם לא מתכוונת לסיים את חיי הנישואין שלי.הבעיה היא שעכשיו אני מאוהבת בגבר הנ"ל יותר נכון ממש אוהבת אותו,אנחנו מכירים יותר משנה.אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי שלא ממש מוציא אותי מהאהבה המטורפת הזאת,אציין שהוא אוהב אותי גם.למה התאהבתי במישהו שיכול להיות אבא שלי?אך זה קרה?אני ניהית מטורפת מיום ליום בגלל שלא יכולה להגשים את החלמות שלי איתו.לאחרונה ניסיתי לנתק איתו את הקשר וממש ההשתגעתי,התחלתי לקחת כדורי קלנמברין זה הרגיע אותי מעט,אבל עדיין נמשכת לכל גבר מבוגר שמתחיל איתי.האם אני מטורפת?תעזרו לי.לא מבינה מה קורה איתי.

02/10/2007 | 18:36 | מאת: ד"ר עופר שמגר

סימה שלום, לא, את לא מטורפת. המשיכה שלך אמנם לא נפוצה, אבל בודאי אינה מעידה על שיגעון. מה הפסיכולוג/ית שלך אומר/ת על זה? כיצד הוא/היא רואים את המשך הטיפול?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה