תוספי מזון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

28/09/2007 | 17:30 | מאת: א

שלום. לאחרונה קראתי שתוסף המזון גאבה יעיל לטיפול בסכיזופרניה. לכרן רכשתיו, בנוסף לתוספי המזון (חומצות אמינו)- ל-טירוזין, ל-גלוטמין ול-קרינטין. האם ידוע על איזושהי סיבה, לכך שלא אקח את כל תוספי המזון לבד, או יחד עם תרופות לסכיזופרניה שאני מטופל בהן? (ריספרדל קונסטה (לפעמים ריספרדל בכדורים), דפלפט (לפעמים), סרוקסאט(לפעמים), ציפרלאקס(לפעמים). בבקשה אל תסתירו ממני מידע. אני מבקש שלא תמחקו לי את ההודעה כי כבר כתבתי הודעה כזו שמחקתן בלי שום סיבה.

29/09/2007 | 10:51 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ראשית אני מצטער אם הודעה כזו מחקה בעבר. אם כך קרה, זה היה ממש ללא כוונה. אינני מכיר שום יעילות של תוסף מזון כטיפול לסכיזופרניה. אשמח אם תוכל להפנות אותי למקור בו כתוב על כך. למיטב ידיעתי אין בעיה של שילוב התרופות שציינת עם תוספי המזון.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה