ציפרלקס ואורגזמה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

28/09/2007 | 12:25 | מאת: נועה

שלום ד"ר, אני לוקחת ציפרלקס ואני יודעת שזה משהה אורגזמה. אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה וזה מתסכל. רציתי לדעת אם יש משהו לעשות בענין? יש תרופה דומה ללא תופעת הלוואי הזו? רק אל תגיד לי להתייעץ עם הפסיכיאטר כי רופאת המשפחה נתנה לי את זה.. תודה

29/09/2007 | 10:54 | מאת: ד"ר עופר שמגר

נועה שלום, אין ממש משהו יעיל לכך. לפעמים ניתן לנסות להפסיק את הטיפול ליום-יומיים לפני סופשבוע, ואז לפחות שבסופשבוע תוכלי לקיים יחסי מין עם אורגזמה. לא תמיד זה עובד. אם לא- צריך להחליף טיפול. יש לזכור שלכל התרופות יש פוטנציאל לפגוע באורגזמה, אבל לא אצל כל אחד זה קורה. צריך לנסות תרופות שונות עד שמוצאים מה מתאים.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה