שינויים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

25/09/2007 | 17:27 | מאת: גאיה

שלום רב, אני סובלת מאז ומתמיד מהפרעות חרדה ודיכאון. כשנה אני לוקחת רסיטל אחד ביום אחרי ששנים טופלתי בבנזודזיפינים בלבד. אני מרגישה שאין לי איכות שינה ושאני קמה בבוקר עצבנית ובמהלך היום בא לי לבכות ללא סיבה וזה מלווה אותי גם בהמשך היום. הרסיטל עזר לי לבלום את התקפי החרדה ומיתן אותי אבל הוא לא מספק לי רוגע . אני במקביל מטופלת בשיחות שמאד עוזרות אבל בכל זאת ממשיכה לסבול.. האם כדאי להוסיף חצי קלונקס/קסאנקס לרסיטל או לשקול לרדת ממנו? או לחזור לקלונקס לבד? תודה

26/09/2007 | 21:17 | מאת: ד"ר עופר שמגר

גאיה שלום, האם ההפרעה באיכות שינה, העצבנות והרצון לבכות היו גם לפני תחילת הטיפול ברסיטל, או שהם הופיעו אחריו?

01/10/2007 | 14:33 | מאת: גאיה

שלום ד"ר עופר לשאלתך אם ההפרעות היו גם לפני הרסיטל התשובה היא שהם תמיד היו לפני ואחרי אבל אם מדברים על העוצמה היתה תקופה יחסית רגועה בתחילת הטיפול ברסיטל ועכשיו קיימת נסיגה ,הרופאה שלי מייעצת לי לא להפסיק רסיטל כי זה בדומה לאינסולין אצל חולה סכרת ..אבל אם יש לי סימפטומים גם תוך כדי טיפול מה התועלת? אולי עדיף לחזור לבנזודזיפינים על בסיס SOS ..מה דעתך? אני גם מאלו שחרדים שהתרופה מזיקה כשהטיפול ארוך טווח ובשלה להפסקה.. תודה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה