Bipolar Disorder

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/09/2007 | 14:44 | מאת: אילן

שלום רב, הפסיכיאטר בקו"ח אמר לי אתמול שלפי מה שאני מספר יש לי bipolar affective disorder בצורה קלה. הוא נתן לי מרשם לריספונד. אני קראתי קצת באינטרנט הן על המחלה והן על התרופה. ואני מפחד לקחת אותה ומפחד מהמחלה. אני לא בטוח שהאבחון שלו נכון. אני מפחד מתופעות לווי. האם יש דרכים לעבור אבחון רציני יותר ולהיות יותר בטוח. אני לא רוצה להיות שפן ניסויים לחומרים כימיים. מה לעשות? למי לפנות? אני גר בירושלים. תודה רבה!

24/09/2007 | 22:51 | מאת: ד"ר עופר שמגר

אילן שלום, אם מדובר בהפרעה קלה, לעיתים יש טעויות באיבחון. תשקיע קצת כסף ולך לחוות דעת אצל מישהו פרטי. חפש המלצות. אל תכנס ל"רומן" עם אבחנות ותרופות לפני חוות דעת נוספת, עדיף ממישהו רציני.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה