איפה כדאי לאשפז חולה שאובחנה כסכיזופרנית
דיון מתוך פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום. איפה כדאי לאשפז חולה בת כ-50 שיש לה בעיות מנטליות מלידתה ושלאחרונה עקב החמרה במצבה אובחנה כסכיזופרנית. הענין הוא שמעדיפים מוסד פרטי בגלל מה ששמענו וקראנו על המוסדות הציבוריים. אם בכל זאת יש מוסד (בי"ח) ציבורי שלדעתכם ראוי בבקה ציינו זאת. תודה רבה. שרוני.
לשרוני שלום רב, בארץ אין בתי חולים פסיכיאטריים פרטיים ואשפוזים נקבעים לפי איזור מגורים.אפשר לברר אצל רופא משפחה לאיזה בי"ח היא שייכת. בברכה, דר' י. בייטלמן
לא חובה אשפוז. ממילא אשפוז זה לתקופה קצרה, בד"כ חודש. פתרון לטווח ארוך זה הוסטל או דיור מוגן בקהילה (אפשר גם בבית הלקוח).לצורך כך צריך אישור של סל שיקום. מגיע לבני המשפחה ייעוץ חינם בנושא (4 פגישות ייעוץ). הייעוץ מתבצע במרכזים של מיל"ם http://www.enosh.org.il/Index.asp?CategoryID=737 או שלנו http://www.wizo.org.il/htmls/%D7%95%D7%99%D7%A6%D7%95-%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95.aspx?c0=13893&bsp=13892 בהצלחה!