כדור שינה לטיסה ארוכה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/09/2011 | 19:14 | מאת: ציפי

שלום רב. אני עומדת לטוס לניו יורק בטיסת לילה, ואינני ישנה בדרך כלל בטיסות. רציתי לברר האם ניתן/כדאי ליטול כדור שינה כלשהו, ואם כן - האם יש כדור מומלץ, מהי השפעתו, האם כדאי לנסותו לפני הטיסה, מהו המינון המומלץ ? יש ברשותי כדורי אסיוול 5 מ"ג שקיבלתי כאשר סבלתי מכאבי גב קשים ונאמר לי בזמנו שהם עשויים לשמש גם ככדורי שינה. האמנם ? אשמח מאוד לתשובה. בברכה, ציפי

ציפי שלום, אם ברצונך להשתמש בתרופות יותר חזקות, אנא פני לרופא לקבלת מרשם, ישנם כמה סוגים של תרופות הדורשות מרשם שעוזרות לשינה. לגבי האסיוול, היות והוא נרשם לך להתוויה של כאבים ולא להרגעה, אנא פני לרופא ואל תיטלי את כדור זה סתם כך. אם אין ברצונך לפנות לרופא אלא לקנות תרופות ללא מרשם, קיימים כמה סוגים שאת יכולה לרכוש בבתי מרקחת. ביניהם כדורי אנטיהיסטמינים אשר להם פעולה סדטיבית הגורמת לטשטוש ורגיעה, כדוגמת NYTOL או UNISOM (לקיחה של שני כדורים לפני השינה). בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי