"נרבן"- כמה שאלות קצרות ברשותכם..

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/01/2011 | 15:15 | מאת: שלו, שמי שולי

הום ביקרתי אצל הרופא עקב בעיות בנשימה(כאילו אין לי מספיק אוויר ) בנוסף, הלב שלי פועם חזק כ"כ מדי פעם בצורה מבהילה במיוחד.. הוא הפנה אותי לאקולב במכון לב ובדיקות דם כלליות.בנוסף, הביא לי דוגמית של כדור הנרבן (4 טבליות בלבד- דוגמא לרופא) ואמר לי לקחת במידת הצורך ואם יעזור לפנות אליו לקבל עוד...את הכדורים הוא הביא לי גם עקב חוסר השינה שלי בזמן האחרון.על הרופא שלי אני סומכת בעיניים עצומות אך שכחתי לשאול אותו אם יש תופעות? וכמה עלי לקחת?והאם הוא על בסיס צמיחי- טבעי? תודה..

31/01/2011 | 13:11 | מאת: כמאל עמארנה

שולי שלום, התרופה NERVEN הינה תרופה על בסיס צמחים(4 סוגי צמחי מרפא שונים), ומיועדת להרגעה וטיפול במתח ולחצים ומשרה שינה (לפי העלון לצרכן). המינון המומלץ לפי עלון לצרכן הינו 1-2 עד 3 פעמים ביום, ולנדודי שינה יש לקחת 2 כדורים שעה לפני השינה. יש לשים לב שהתרופה פוגעת בערנות. בברכה, כמאל

28/12/2014 | 23:26 | מאת: aviya

לכמה זמן משפיע הכדור ועד כמה ימים ברציפות ניתן להשתמש בו?

31/03/2017 | 04:24 | מאת: חיים

אני סובל מזה חודשים מקשיי נשימה.אין לי נשימה מלאה.היום לקחתי הרבו בהמלצת הרופא ונראה לי שזה עוזר.האם זה אמיתי? הרגשתי הקלה.אפשר לקחת את הערבות לפני השינה עם מירו שאני לוקח כשנה?

18/10/2014 | 15:04 | מאת: דנה

שלום. את הנרבן בולעים כמו כדור רגיל או ממסים במים? תודה מראש.

28/09/2016 | 16:08 | מאת: סימה רווח

האם אפשר לקחת נרבן בהנקה?האם אפשר לחצות את הכדור ולהתחיל מחצי?כתוב על החפיסה רק נרבן בלי המיחה דרגין זה בסדר או אם אפשר לשים תמונה של החפיסה.תודה

28/09/2016 | 16:10 | מאת: סימה רווח

האם מותר לקחת נרבן עם סרזט גלולות למניעת הריון ואין חשש להריון?

15/01/2021 | 10:31 | מאת: ליליה

לאיזה תקוםה אני יכולה לקחת ?כל הזמן?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי