משחות נגד כאבים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/12/2007 | 20:40 | מאת: מיכאל

הייתי מעונין לדעת מה ההבדל בין משחת בן גיי לבין משחת וולטרן , והאם לכאבי שרירים או שרירים תפוסים יש עדיפות במשחה של וולטרן או בן גיי. ולמה מיועדת משחת בן גיי ולמה מיועדת משחת וולטרן. והאם אפשר לדעת מה התכונות של כל משחה ומשחה.

20/12/2007 | 13:51 | מאת: אוריין לניאדו

מיכאל שלום, משחת וולטרן מכילה חומר פעיל בשם 1% DICLOFENAC החומר שייך למשפחת נוגדי הדלקת שאינם סטריאוראידאלים משחת הבן גיי מכילה METHYL SALICYLATE 30% MENTHOL 10% CAMPHOR 4% שאלו הם חומרים שמטרתם לחמם את השרירים. כאשר יש חשד לדלקות בשרירים יש עדיפות למתן וולטרן וכאשר השריר נתפס בגלל פעילות ספורטיבית יש עדיפות לבן גיי. יש לשים לב כי וולטרן נספג למערכת הדם ואנשים הסובלים מכיב קיבה יש התווית נגד להשתמש בתכשיר. כאשר שמים וולטרן יש לעשות עיסוי לשריר וכאשר שמים בן גיי אין לעשות עיסוי לשריר ולהחדיר אותו. בברכה,

28/03/2013 | 15:08 | מאת: עוז הוידה

שלום אני רציתי לדעת מתי ששמים בנגיי מיד לאחר ששמים אותו במקום הכואב האם צריך לעשות עיסוי איפה כואב או שאפשר לשים אותו ולא לעשות שום עיסוי לתת לו את הכמה שעות שלו עד שזה יתרפא ? , ורציתי לשאול עוד שאלה יש לי מחר משחק (כדורגל ) ויש לי כאבים במפסעה רציתי לדעת אם משחת הבנגיי תעזור לי אם אני אמרח אותה על המפסעה איפה שכואב לי? והאם אפשר לשים אותה בלילה את הבנגיי ולקום למחרת ובזערת ה' שאני לא ארגיש כלום ?

02/07/2022 | 13:28 | מאת: מאיר גלבוע

האם בנג"" קרם לא שומנילהקלת.כאב יכול למרוח בכאב שיש לי במפשעת

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי