תינוק בן שנה וחצי עם שיעול יבש וליכה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/11/2010 | 16:59 | מאת: לימור

הבן שלי עם שיעול יבש כבר למעלה משבוע ,אשר גורם לו חוסר שינה בלילות עד כדי מחנק מהשיעול רופא הילדים שלו נתן לי בשבוע האחרון המשך טיפול עם היסטדקס וטרבולין בסירופ,לצערי זה לא עזר הרבה. היום חזרתי אליו שוב,הנ"ל טוען שמאחר ויליד אין שום צפצופים והריאות נקיות עליו להמשיך עם הסירופי שנתן,אך במינון נמוך יותר,אני לא שמה עם ההחלטה שלו שאלתי אותו לגביי הארו צ'מבר והוא הסביר לי שזה מיועד אך ורק במידה ויש צפצופים בריאות מה אתם מייעצים לי לעשות,ע"מ להקל על בני. תודה מראש.

שלום, הייתי מציע לך לשאול את הרופא אם הוא יכול להגיד מה הגורם לשיעול היבש, כי לפי הגורם לשיעול היבש נקבע הטיפול. בנוסף לזאת את יכולה להתייעץ עם הרופא לגבי החלפת הטיפול בהיסטדקס בתרופה אחרת שהיא ספיציפית לשיעול יבש. יש לצייו שבגלל שהילד הוא מתחת לגיל שנתיים את צריכה להתייעץ עם הרופא בכל טיפול שאת נותנת לילד. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי