קנדידה ועייפות מתמשכת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/11/2010 | 10:34 | מאת: דנה

שלום,אני בת 32, פעילה גופנית ובעלת בריאות תקינה לחלוטין, אך אני מרגישה עייפה מידי כבר במשך שנים, אני יכולה לישון 12 שעות או 6 שעות ולהרגיש עייפה במהלך היום. יש לי קושי ממשי להתעורר בבוקר, אני פשוט לא שומעת את השעונים המעוררים שמצלצלים לפעמים אפילו שעה. הרפואה הקונבנציונאלית לא נתנה לי פתרונות ולכן לפני כשנה וחצי פניתי לטיפול בדיקור סיני, צמחי מרפא וטווינה. לאחר שגם זה לא עזר, עשיתי בדיקת קנדידה ונמצא שיש לי קנדידה ברמה הכי גבוהה. הלכתי לנטורופתית והתחלתי דיאטה מתאימה,בתופסת של תוספי מזון וויטמינים וכו'. היום לאחר 3 חודשים ו-4 ק"ג פחות (אני שוקלת היום 54 ק"ג, גובה 157 ס"מ) אני לא מרגישה שיפור כלשהו ברמת העייפות, עדיין הכל כרגיל. התוספים שאני לוקחת הם: אנזיםQ10, פרוביוטיקה, קנדי-קלייר, שמן אורגנו פראי, מולטי-ויטמין, אומגה 3. האם יש לכם הצעה כלשהי שתוכל לשפר לי את איכות החיים? אני בחורה רצינית ולאחר כל יום לעבודה ולהיראות עייפה, זה נתפס בעיניי החברה כבחורה לא רצינית ולא מקצועית למרות שאני מאוד כן. מה אפשר לעשות? כל בוקר אני קמה מתוסכלת בגלל חוסר היכולת לקום בזמן ולהיות ערנית. תודה, דנה

שלום, תוכלי לפרט לגבי תוצאות בדיקת הקנדידה ומה מיקומה? האם את מדברת על מערכת העיכול או על קנדידה וגינלית? האם את באמת צריכה את התוספים שאת נוטלת כגון אומגה 3, Q10 ? מומלץ שתנסי לפנות לרופא נוסף בכדי לבצע בירור לגבי הסיבה לעייפות. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי