ריתמקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/11/2010 | 15:26 | מאת: מרגה

מזה 9 חודשים נוטלת ריתמקס 150 מ"ג 3 פעמים ביום בגלל פרפור פרוזדורים. לפני שבועיים הועלה המינון ל 300 מ"ג 3 פעמים ביום. יש תופעות לואי נסבלות מלבד כאבים בחזה שמתמידים ומפריעים לי לתפקד. הייתי במיון ונשלל אירוע לבבי. רופא משפחה אמר להוריד מינון 150 כל יום פעם בשבוע וכך עד שאחזור ל 150 כפול 3 ביום. יש לציין שהכאבים הופיעו רק לאחר שהעלתי את המינון ל 300. אודה לדעתבם!

18/11/2010 | 16:03 | מאת: ד"ר איל שורצברג

שלום, תופעת הלוואי אותה את מתארת אכן קיימת בעלון התרופה של ריתמקס בד בבד הנ"ל יכול להעיד על המשך הבעייה ממנה את סובלת . מומלץ שתפני לרופא על מנת לאפיין ולאבחן את הבעייה באופן מקיף. בברכה, איל בברכה, ד"ר איל שוורצברג

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי