אנא תענו לי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/11/2010 | 13:20 | מאת: רוית

היי, אני לפני טיפולי פוריות ונוטלת: דיזותיאזיד - 25 מ"ג קפוטן(אסריל) - 25 מ"ג אלטרוקסין - 600 מ"ג חומצה פולית - 5 מ"ג ברזל - 325 מ"ג בקטרובן (למריחה באופן שוטף בגלל משאבת אינסולין שאני מחוברת אליה ועושה לי פצעים בעור) - 15GM 2 מ"ג האם משהו עלול להזיק לי ואני צריכה להפסיק ליטול מיד עם הטיפולים?

08/11/2010 | 14:29 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, לפי MICROMEDEX המעודכן לרבעון זה את יכולה להמשיך בשימוש בדיזותיאזיד ובבקטרובן. עלייך להפסיק את השימוש בקפוטן ועל כן מומלץ שתגשי לרופא בכל מקרה. האם את בטוחה לגבי המינון של האלטרוקסין? לא מצאתי משטר טיפול מוכר במינונים כאלה. לגבי הברזל והחומצה הפולית, הם מומלצים בכל מקרה בהריון. אנא ידעי את רופא הנשים לגבי הטיפול אותו את מקבלת. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי