מוקסיוויט.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/10/2010 | 15:31 | מאת: נוני

בתי בת שנה וחצי קיבלה לראשונה מוקסיוויט פעמיים ביום 5 סיסי.בעקבות דלקת באוזן.לאחר 3 ימים השתן שלה נהיה צהוב והילדה גילתה חוסר תאבון ותשישות .הרופא טען שזה מהדלקת ולהמשיך עם המוקסיפן.לאחר שלושה ימים נוספים הילדה פיתחה צהבת ובעקבותיה איספיקת כבד חריפה.הילדה מועמדת להשתלה והביופסיה גילתה הרעלה מתרופה.היות והתרופה היחידה שנטלה היא מוקסיוויט אז הבנו שהתרופה הזו הרגה אותה .מה עושים?

31/10/2010 | 15:43 | מאת: כמאל עמארנה

שלום נוני, לצערנו לא נוכל לענות לשאלתך מאחר ואנו פורום ליעוץ תרופתי. קיימים פורומים נוספים באתר שיוכלו לענות לשאלתך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי