כדורי ואבן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/10/2010 | 10:28 | מאת: אא

האם כדורים אלו עוזרים בטיפול בחרדות? מה תופעות הלוואי? האם הם ממכרים?

12/10/2010 | 09:42 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, כדורי ואבן אכן מיועדים לטיפול בחרדות. תופעות הלוואי הנפוצות שלהם הן כאבי ראש, סחרחורת, ישנוניות. תיתכן יצירת תלות בטיפול בתרופה זו לאורך זמן (לרוב תוך 3 שבועות), ועל כן גם בהפסקת טיפול לאחר פרק זמן כזה יש צורך בירידה הדרגתית במינון בכדי להימנע מתסמונת גמילה. במידה והנך סובל מל"ד נמוך יש להיזהר בשימוש מאחר והתרופה גורמת ירידה זמנית בל"ד. כמו כן היא אינה מומלצת לשימוש אצל הסובלים מגלאוקומה בזווית צרה. אין לצרוך אלכוהול ביחד עם התרופה. בכל מקרה יש להתייעץ עם הרופא לפני התחלה והפסקת שימוש בתרופה זו. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי