הרפס גניטלי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/10/2010 | 10:27 | מאת: אילנה

לפני שבוע התחלתי לקחת מינון מניעתי של אציקלוביר 200 מ"ג, אך עדיין חזר הפצע (לאחר שלושה שבועות מהקודם, וחודשיים לאחר הלפני אחרון). התחלתי טיפול נוסף- האם צריך לקחת 400 מ"ג*3 ביום? האם טיפול מניעתי של 200 מ"ג ביום אינו מספיק, או שלא נתתי לו די זמן לעבוד? תודה מראש

עפ"י המיקרומדקס המעודכן, המינונים לטיפול מניעתי בהרפס גניטלי הינו: 400 מ"ג פעמיים ביום או 200 מ"ג 3-5 פעמים ביום. הטיפול המניעתי ניתן לתקופה שלא עולה על 12 חודשים מאז חזרת הפצע.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי