אשקלון-גידעון בן יואש 40/14 ד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/09/2010 | 18:34 | מאת: הנרי שרייבר

אני נוטל : לוסק-אדרונקס-גלוקומין-וזודיף-סלאזפירין-מונוקורד-ליפיטור- נורמלול-מיקרופירין-בנזפרין-ינסולין, במינונים שונים. קיבלתי תוספת של פלביקס לאחר צינטור. שאלתי האם כל התרופות משתלבות ולא גורמות ל בעיות נוספות. תודה אל התשובה הנרי

20/09/2010 | 14:41 | מאת: כמאל עמארנה

הנרי שלום, ההנחיות היום, הן לשלב אספירין ופלביקס (plavix), לאחר צינתור, הפלביקס ניתן למשך שנה לפחות. יש חילוקי דעות לגבי שימוש בו זמני של פלביקס ולוסק (ארגון המזון והתרופות האמריקאי מאשר את השילוב הנ"ל), לפי מאגר המידע שבידינו לא ידוע על אינטראקציות אחרות. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי