שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/09/2010 | 23:30 | מאת: עמית

אני נוטלת באופן קבוע הורמונים ואנטי אנדרוגן לטיפול בשיעור יתר - דיאנה גלולה ביום. ואנדרוקור 25 מ"ג (אני חוצה כדור של 50). אני נוטלת את הכדורים הנ"ל בשעה 5 וחצי בערב כל יום באופן קבוע. לפני השינה אני נוטלת חצי כדור של מירו (15 מ"ג). בעוד כמה ימים אני אתחיל לקחת רואקוטן (בשל אקנה) 20 מ"ג פעמיים ביום. וויטה קל +D (סידן 600 מ"ג + ויטמין D 200 י.ב). - את הכדורים הנ"ל אני נוטלת בצורה טובה? אם לא, האם תוכלו לעשות לי סדר - איך לקחת את הכדורים הנ"ל? - והאם תוכלו לאמר לי איך לקחת את הכדורים החדשים (רואקוטן ואת הויטה קל +D)? - האם צריך לקחת אחרי/לפני אוכל? אודה לך מאוד על התשובה. בתודה עמית שחר

עמית שלום, התרופות DIANE ו ANDROCUR לפי העלון לתכשיר, יש להתחיל לקחת את שני התכשירים ביום הראשון של המחזור. אין זה חשוב באיזו שעה משעות היום הינך נוטלת את הטבליות אולם משבחרת מועד מיוחד התמידי בו יום יום. לאחר לקיחת הטבליה האחרונה של אנדרוקור(הטבליה ה 15), יש להמשיך לקחת את טבליות ה"דיאנה 35 " במשך ששת הימים(עד היום ה 21) לאחר כך באה הפסקה של 7 ימים בלקיחת הטבליות ובתקופה זו יתרחש דימום הוסת. MIRO יש לקחת לפני השינה. וויטה קל: המינון המומלץ הינו 1-2 טבליות,עדיף עם ארוחת פרי. ROACCUTANE לקחת עם אוכל(אחרי ארוחה) בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי