ציפרודקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/08/2010 | 19:45 | מאת: דורון

שלום רב אני סובל מזה יום מהקאות,שלשולים,חום גבוה וסחרחורות. הייתי במיון ונתנו לי אינפוזיה ואמרו שיש לי התייבשות+זיהום בקיבה. הרופאה אמרה לי לקחת אנטיביוטיקה בשם ציפרודקס 500 מ"ג ל5 ימים. הסתכלתי בהוראות של התרופה ורשום שהיא מתאימה בכלל לגילאי 6-17 ומיועדת לזיהום בדרכי הנשימה. מה עלי לעשות?

26/08/2010 | 13:06 | מאת: כמאל עמארנה

דורון שלום, לפי מקורות המידע שבידינו, micromedex ליצפרודקס יש כמה התוויות אחת מהם זיהום במערכת העיכול במינון של 500 מ"ג פעמיים ביום למשך 5-7 ימים. יש להשתמש במינון שנרשם ע"י הרופאה ולהשלים את הטיפול עד הסוף. יש לקחת את התרופה עם כוס מים גדולה ולהרבות בשתיית מים בזמן הטיפול. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי