פרוברה 5 מ"ג עקב דימום...

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/08/2010 | 15:25 | מאת: נורית

אני בעלת שחלות פוליציסטיות מחזור לא סדיר, אחרי קבלת המחזור האחרון התחלתי לדמם במשך כמעט חודש ונתנו לי את הכדורים הללו פרוברה 5 מ"ג ואז נעצר לי הדימום, רציתי לדעת למה נתנו לי את הכדורים הללו??? ולאיזה מטרה נותנים אותם??

31/08/2010 | 15:05 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום נורית, פרוברה, המשתייכת למשפחת ההורמונים הנקביים- פרוגסטינים, רשומה בארץ לטיפול במקרים בהם יש צורך במתן פרוגסטרון חיצוני. לפי אתר מיקרומידקס תרופה זו משמשת בנוסף לטיפול בדימום נרתיקי לא נורמלי שלא קשור למחזור החודשי , בעיה שנובעת משיבוש בהורמונים. בברכה,

24/10/2016 | 21:16 | מאת: ריקי

לא היה לי מחזור במשך מספר חודשים ולאחר מכן דממתי במשך מספר חודשים, דימום קל... ו-2 דימומים חריפים במיוחד, הגעתי למיון ונתנו לי פרוברה, כדור אחד לעשרה ימים, הכדור עושה לי רע, סחרור ובחילות, ביומיים הראשונים הופסק הדימום. שמחתי... והמשכתי לשתות, אך בימים השלישי והרביעי הדימום חזר והחמיר, האם הדימום יפסק? אם כן, מתי? ממש כואב לי כבר. ואני חלשה נורא.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי