אוגמנטין וההשלכות..

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/08/2010 | 12:09 | מאת: לי

שבוע שעבר סיימתי טיפול באוגמנטין בעקבות טיפול שורש שעברתי בשן.. אבחנו אצלי קנדידה אלביקנס לאחר השימוש באוגמנטין.. האם יכול להיות שכתוצאה מהטיפול באוגמנטין 875 התפתחה אצלי קנדידה ויגנאלית???

24/08/2010 | 09:04 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום לי, לפי מקורות המידע שבידינו, אתר micromedex ב- 14% מהחולים שמקבלים טיפול באוגמנטין יש תופעת לוואי של קנדידה וגינלית. אפשר לטפל בבעיה באמצעות כדורי פרוביוטיקה או נרות לטיפול מקומי בפטריה וגינלית (נרות אגיסטן או קלותרי). בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי