איטרנול ובעיות לב

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/08/2010 | 00:25 | מאת: רחל

חניכה שלי עם תסמונת דאון בת 31 קיבלה מרשם לאיטרנול בגלל פטריות ברגליים. כשהייתה קטנה עשתה כנראה ניתוח בלב ונמצאת במעקב קרדיולוגי כל שנתיים. כרגע הכל מתנהל כשורה מבחינת הלב. בבדיקות דם של תפקודי כבד הכל היה תקין ועל פי זה הרופא נתן מרשם. האם יכולה להיות בעיה לקחת איטרנול כשיש רקע קרדיולוגי רגיש?

03/08/2010 | 11:29 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום רחל, האם היא מקבלת טיפול תרופתי? במידה וכן, איזה תרופות היא נוטלת? לפי MICROMEDEX, תרופה זו מהווה התווית נגד לאנשים עם אי תפקוד לבבי, אך ניתן ליטול את התרופה אם ישנו זיהום מסכן חיים. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי